Bejelentés

Kalandozó Egyesület Honlapja "Ép testben ép lélek"

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üdvözöljük a Kalandozó Sport, Kulturális és Szabadidősport Egyesület honlapján!

„Orandum est ut sit mens sana in corpore sano!” avagy modernkori fordításban: Ép testben ép lélek! E mondás, Juvenalis római költőtől származik, és jól kifejezi a test, a szellem, és az erkölcs egyensúlyának fontosságát, a tartalmas és teljes EMBERI élethez. A mondást ma is mindenki ismeri (mondhatjuk közhely), még is nagyon kevesek tudják alkalmazni életük során. Ki ezt, ki azt, hanyagolja el belőle…

Egyesületünk fő célja, hogy - a mondás szellemében - táborainkkal és más programjaink segítségével megpróbáljunk egy olyan életmódot bemutatni, ami a testi és a szellemi egészség megszerzését, és megtartását biztosítja. Ennek érdekében rendezvényeink komplex módon foglalkoznak az egészséges életmóddal, a sporttal, a környezettudatos életszemlélettel, a természettudományokkal, és nem utolsó sorban az emberi kapcsolatokkal is.

Kik hozták létre az egyesületet?

Olyan magányszemélyek baráti csoportja, akik fontosnak tartják a fenti célt, továbbá akarnak és tudnak is ezért tenni. Tagjaink pedagógusok, sportolók, kulturális szakemberek, akik saját szakmai tapasztalatuk, és általuk bevont partner szervezetek segítségével valósítják meg a különféle programokat.

Kik lehetnek tagjaink?

Az Egyesület tagja lehet minden olyan személy és szervezet, aki azon túl, hogy egyetért céljainkkal, hajlandó tevőlegesen is hozzájárulni azok megvalósításához, és a tagság szavazással befogadja(az alapszabályunknak megfelelően).

Miért lett a nevünk Kalandozó Egyesület?

Kaland felfedezni a közelebbi és távolabbi környezetünket. Kaland megismerni és próbára tenni magunkat. Kaland új barátokat találni… Szóval, KALAND az ÉLET!!!

Mit csinálunk?

• Legfőbb partnerünkkel a Mistral Travel Line Utazási Irodával, tematikus táborokat szervezünk az ausztriai Lackenhofba, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
  • Részt veszünk, és szervezünk olyan programokat, amelyek segítenek a gyerekek, fiatalok szemléletformálásában a jelmondatunk útmutatása szerint.
  • Együttműködünk más hasonló célok megvalósításáért tevékenykedő szervezetekkel, és átadjuk tapasztalatinkat nekik, a kölcsönösség jegyében.Pályázati, és más pénzügyi források bevonásával igyekszünk segíteni partnereinknek a programok megvalósításában, illetve az azokon résztvevők számára minél kedvezőbb anyagi feltételek megteremtésében.

Szűcs László                                                      Dudás Ferenc

elnök                                                                    alelnök

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Kalandozó Egyesület [ 2012-06-12 13:34 ]

Tisztelt Petrovics Gabriella!

Köszönettel vettük érdeklődését. Sajnos csak az augusztus 05-11.-i német nyelvi táborra tudnánk jelentkezését regisztrálni, az angolra már nem.

Petrovics Gabriella [ 2012-05-31 11:26 ]

Érdeklődni szeretnék az augusztusi csoportos angol nyelvi táborba fogadnak e el még jelentkezést.
Sajnos csak most bukkantam az önök táborára.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!